LUCRARI DE LICENTA psihologie

Siguranta si transparenta

Politica noastra de siguranta si transparenta are doua directii: garantia lipsei plagiatului si siguranta platilor. Pentru a avea o colaborare cat mai buna, dorim sa va asiguram de la inceput ca sistemul de lucru a fost realizat avand in minte siguranta clientului si o transparenta cat mai mare.

Garantam lipsa plagiatului

Pentru a putea garanta lipsa plagiatului in lucrarile de licenta in psihologie, am implemetat o serie de masuri. In primul rand, redactorii cu care lucram sunt foarte competenti si au fost angajati in urma unui proces dur de selectie. In al doilea rand, fiecare sectiune redactata este verificata cu un program antiplagiere inainte de a va fi trimisa. In cazul improbabil in care un redactor ar incerca sa plagieze, problema va fi rezolvata inainte sa o sesizati, iar noi am inceta imediat colaborarea cu redactorul respectiv. Bineinteles, redactorii nostri cunosc aceste lucruri si scriu lucrari de licenta psihologie originale, cap-coada. Suntem atat de siguri de lipsa plagiatului din lucrarile pe care le realizam, incat garantam lipsa plagiatului sub rezerva returnarii banilor platiti.

Siguranta platilor

Suntem constienti de ingrijorarile pe care le au multi dintre clientii nostri. De aceea, am dorit sa realizam un sistem de plati cat mai sigur si mai transparent. In primul rand, puteti fi sigur de identitatea prestatorului de servicii: licentepsihologie.ro este site-ul oficial al unei firme specializate in domeniu. Atunci cand comandati o licenta psihologie nu colaborati cu o persoana bazandu-va pe buna credinta, ci cu o firma serioasa. In al doilea rand, nu va angajati niciodata la plati mari fara a observa in prealabil calitatea, stilul si directia lucrarii. Colaborarea incepe cu depunerea unui acont care reprezinta acordul dumneavoastra pentru inceperea redactarii. In decurs de maxim 7 zile veti primi prima sectiune din lucrare. Detaliile sunt mereu stabilite de comun acord, iar pentru fiecare rata se elibereaza factura. Platile se realizeaza in rate dupa care primiti sectiunile corespunzatoare din lucrare, iar numarul ratelor este la latitudinea dumneavostra.